Een stichting zonder winstoogmerk starten in een lastige tijd is een lastige opgave, daarom zijn we blij met alle steun.


Iets maken doe je samen!

Notaris-Lisse-BoonNotaris Boon uit Lisse maakte de oprichting van Stichting Centraal Ondernemersloket Bollenstreek mogelijk . Advies en opzetten van de stichting nam hij voor zijn rekening.


Habithuis--wonen-geldzaken-verzekeringen-bollenstreek

Bij Habithuis geloven we dat onafhankelijk en deskundig advies over wonen, geldzaken en verzekeringen onze klanten helpt om zorgenvrij te kunnen leven. Zo kunnen zij zelf invulling geven aan hun eigen unieke ‘Ruimte om te Leven’. Zorgeloos en met het volste vertrouwen dat zaken goed geregeld zijn én blijven.

‘Wij’ zijn Max de Makelaar, Van Egmond Van Hirtum verzekeringen, Freek Hypotheek en Regiobank. Aanvullende en versterkende expertises onder één dak. Wij denken en doen vanuit één visie en één gedeeld doel; het allerbeste product, met de allerbeste service voor een eerlijke prijs. Voor ál onze klanten.


rabobank-BollenstreekOok de Rabobank is van mening dat SCOBollenstreek een belangrijke functie heeft in de ondersteuning van lokale bedrijven die het moeilijk hebben en om te voorkomen dat het nog moeilijker wordt.

 

Coronavirus COVID-19

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.

Rijksoverheid-logo- Houd 1,5 meter afstand.
- Vermijd drukte.
- Werk zoveel mogelijk thuis.
- Was vaak uw handen.
- Verkoudheidsklachten? Blijf thuis.

[ Alle overheidsinformatie over corona ]

Nieuws SCOB


Nieuwe Stichting Centraal Ondernemersloket Bollenstreek voor hulp en informatie over het voorzetten of netjes beëindigen van je bedrijf.


Nieuws in landelijke media


De Eerste Kamer heeft ingestemd met een wijziging in de Wet gemeentelijke Schuldhulpverlening (Wgs). De wijziging geeft gemeenten de mogelijkheid om gegevens van burgers met betalingsachterstanden in een vroeg stadium uit te wisselen met woningcorporaties, energie- en drinkwaterbedrijven en zorgverzekeraars. 


Bedrijven die voor een grote reorganisatie staan en gebruikmaken van de verlengde NOW, moeten vanaf vandaag rekening houden met de aanvullende voorwaarden uit het nieuwe noodpakket.